"Mr Shu, I can be your Britney!"

Kollade nyss på det senaste avsnittet av Glee. OMG! Får mig så jäkla nostalgisk att det första jag gjorde var att dra upp spotify och klickade in Britney.
Avsnittet var helt okej faktiskt, fick mig att inse hur cool Brittany är, jag har juh vetat det tidigare men nu blev det ännu tydligare.
Also, Jacob just got even more creepy. XD

On the sidenote. Jag blev lite fundersam, hur många är det egentligen som läser min blogg? För jag vet att jag har 4 personer som bevakar mig över Bloglovin (varav en är mig själv ^__^), men när jag pratar med andra personer om vissa saker så får jag till svar: "Jo jag läste det på din blogg." Det för mig lika förvånad varje gång.
Så, vilka är ni därute som kikar in hos mig? :3

katten har cancer

"Jag har en katt i magen,
och katten har cancer,
och är det ej min katt,
så är det en hatt."


-Emma
Haha, jag sjöng den låten "min hatt den har tre kanter" idag under lunchen, men Emma hörde lite fel, och hennes version var juh bara många gånger bättre. Det tycker åtminstonde jag.

Är helt slut nu, onsdagskväll, gammeldanskväll. Rolig kväll.
Denna kvällen var juh inte som de vanliga, delvis för att bandet aldrig dök upp och sen var vi 2 killar på 15 tjejer (läs damer och herrar) så det var många par som fick dansa två tjejer.
Men det var roligt, det hände juh att man gjorde många fel som ledde till skratt vilket gjorde en rolig stämning.

Jag har dansat vals också. 0_________o
Lixom, det var jag och Han-ett-huvud-längre-än-mig. (seriöst, han är nog längre än Rasmus!) och typ, han frågade mig om jag kunde dansa vals. Då jag svarade nej så svarade han.
"Inte jag heller." Vilket ledde till en vad jag tror var rätt orginell vals.

R.I.P Wash

"I'm a leaf on the wind.
Watch how I soar."


-Hoban "Wash" Washburne 'Serenity'

Buffy season nine

10 år gammal liten flicka sitter framför TV'n en kväll och ser på en serie som kommer att komma att betyda mycket för henne. Oförstående, och utan att hänga med i handlingen fastnar hon direkt.

Det är först många år senare som hon sett hela serien, och nu vill hon aldrig släppa den.
Denna flicka var jag.


Läste just om att det är planer på en säsong 9 i Buffy tVS. Den kommer släppas under två år framöver och jag är jättelycklig. Detta är dock slutet på Angel då de karaktärer som fortfarande är aktiva i den serien i stället kommer dyka upp på nytt i Buffy S9.
Men, lycka! ;____________; Buffy är inte slut än. Och jag hoppas att the Buffy universe will be active and alive a long time in the future.

Lixom, detta är Joss och gänget skyldiga mig då de inte släppte massa grejer som de ändå hade manus och planer på. T. ex
Buffy the Animated series
(lixom, tecknade Buffy som skulle sändas på Fox Kids)
Ripper
(Allas våran Giles egna serie)
Slayer school (känner att den talar för sig själv. Slayers all the way)
Faith the Vampire Slayer (lol/ascoolt!)
eller den mest viktiga/coola/epic: Spike the Movie

Dock, vad som helst kan juh hända i framtiden. right! :3

Mysig helg

Jag vet att uppdateringen från helgen kommer lite sent, men jag tyckte den var så mysig att den skulle få en uppdatering i alla fall.

Träffade Issa i fredags efter skolan, vi gick runt lite efter det att jag återbördat hennes böcket vilka hade bott i min väska/mitt skåp sen det att hon glömde dem i min västa på tokyo fusion. Efter det gjorde vi mackor hemma hos Issa vilka vi åt i parken, wah, det har blivit höst ute. ^^

Fick också låna hennes PSP så att jag äntligen kunde börja spela KINGDOM HEARTS!!!...:Birth by Sleep. OMG! Jag har spelat det i snart 40 timmar sedan jag fick låna PSP't av henne.<3
Men ikväll har jag tagit lite av en paus.

Ehehhee. Och typ, Issa var hemma hos mig lördag-söndag, planen var först att vi båda skulle ta oss hem till Mimi vilket tyvärr inte blev av då hon blev sjuk. : <
Men, vi överlevde, gjorde ananas/mango-sorbet och kollade på Firefly<3 Mysigt värre.~

mums

Göra sorbet<3 Gästande i bloggen av Issa's hand.^^


Ed's

Jag och Mimi gör stora framsteg på vårt mask-projekt. Kommer nog bli riktigt bra när vi är klara.

Also, följde med Pyra till Ed's kroppskonst idag då hon skulle pierca sig i läppen. Pyra var nervös, men hon var riktigt duktig! DU ÄR DUKTIG GUMMAN!!<3<3
För efter en stund så var hon jättelugn och resultatet blev jättebra!
Ed är riktigt cool också, och han har jättesöt bebis-hund. En irländs varghund.~


Nypiercad

Var nyss på McDonalds med några vänner. Och känner mig lite:
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDx just nu. För ett bra antal månader sedan så skrev jag ner japanska på en dator till en kompis för en tatuering han skulle göra, och nu har jag juh lärt mig bättre japanska, så vad händer inte då han visar mig sin nya tatuering?
Just det, det är fel prefix i tatueringen!!!! JÄTTEJOBBIGT!!! : <

Anyhow. LOL! X<Gammeldans+ KHbbs+ shit^^

WAH!! Vart ska jag börja, det har vart så mycket idag.
Kan börja med att säga att jag typ är klar med min toalettskylt jag har gjort i bilden, blev faktiskt rätt nöjd så nu har jag och Mimi hoppat rätt in i mask-djungeln. Är riktigt pepp och vår mask kommer nog bli riktigt bra!

Min toalettskylt. Otearai~
Vad mer, haha, jo, gammeldansen börjar gå bättre, och man lär sig att ha lite bättre koll på de människor man dansar med.
T.ex så har vi disktrase-mannen som svettas jättemycket! På grund av det så har han en disktrasa i bakfickan som han torkar av sig med lite då och då. Seriöst, det tar tre minuter för honoma att bli svettig.
Sen har vi folk som Gubben-man-inte-kommer-runt-med, Nikotin-mannen och Gubben-som-ser-gravid-ut-och-luktar-ägg.
Kan juh säga att alla är olika att dansa med, men det är ändå roligt! Och jag har tom börjat bugga med vissa också, och det handlar inte om ifall man kan bugga eller inte utan, kan mannen föra. :3

SEN!!!! GAAAAAHAHHAHHHHHH!HH!HH!!!!!! HAPPY!!!!! 8DDDDDDDDDDD
SERIÖST!!! IDAG KOM MITT SPEL MED POSTEN!!! JAG ÄR JÄTTELYCKLIG!!!!!
Beställde det för typ en vecka sedan och sen så ska jag få låna Sandras PSP! Hon är juh bäst! Jag är jättepepp då detta är den enda spelserie jag någonsin följt.
Kingdom Hearts 4 ever!!!<3<3<3<3

Jag med mitt nya Kingdom Hearts: Birt by sleep-spel<3<3

GLEE!!!!!! jkgahhlgjsdgavgJLFSGJJLVgjsdsghsj!!! 8DDDDDD

OMG!!! Jag har väntat så länge på säsong två, det känns iaf så och nu äntligen har den börjat!!! Nu börjar mitt Glee-behov stillas men jag kan inte vänta till nästa vecka!! Det finns så mycket i den här säsongen jag ser fram emot!

Spoilerish!!!

Första avsnittet var en bit melankolisk, men grymt bra! Seriöst! De nya karaktärerna! Sunshine är juh bara för söt, och jag lolar enormt över att de har lagt in en filipinsk karaktär som heter Sunhine. FfFFF. I have to tell Sandra about this!^^
Men faktiskt, den grymma röstan i den lilla kroppen, WOW!!! Och så kommer hon där med sin gulliga Hello Kitty-väska. AWWWWW!!!! Steal her back Glee-team! NOW
And like, den nya killen är också enormt gullig, ser inte jättebra ut men han kan nog få in lite nytt kött i serien.
Och på tal om kött! 8DDD Mike's mage!!! -lolwhat!?-
Mike kommer bli en störra karaktär i år då han och Tina har börjat dejta. W00t!? Like, synd om Artie, men jag är ändå jättepepp, han är typ söt lixom och HANS MAGE!!!! Yes I'm a girl, and magar är fina~
Synd bara att Matt have transferred. Ville att han också skulle få mer plats i serien. Eheheh, men det är väl sånt som händer.

Yayayay, är väl bara att vänta på kommande avsnitt nu.

GLEE<3

Also, ny coach in the football-team. >_________> Biest! Is it a man or a woman!?!?

Skolfoto

Lol, så fort jag kom innanför klassrumsdörren idag så blev jag påmind om ett fenomen som jag totalt hade glömt av.
"Skolfoto 10.30."
Jag: "SAY WHAT!?" DDDDD8
Så, med otvättat hår och kännandes alldeles skabbig fick man pallra sig ner till studion och ta sista skolfotot. Yay.

Blev nästintill klar med min toalettskylt idag också. I'm pretty happy with it!~
Ska lägga upp bild senare^^

När jag kom hem så somnade jag i soffan, sov tills dess att mamma väckte mig för mat. Eheheh, gottigt~

Firefly

Kykling-pasta-sallad samtidigt som man kollar på Joss Whedon's Fire fly är aldrig fel.

Synd bara att jag inte tagit mig tid att kolla på den tidigare men efter att man tagit sig igenom de första två avsnitten så kan man inte sluta.

Tokyo Fusion (and stuff)

Wah, har en känsla av att detta kanske blir ett lite längre inlägg än de tidigare jag har gjort, fär lixom, jag har inte vart inne på datorn sen i tisdags.
Yikes, hur har jag överlevt? XD

Anyhow, jag började aldrig skissa på Therese klänning förrens torsdagen, och sen blev jag klar med den först runt klockan ett på natten, damn, jag är rätt nöjd, att lyckas sy en klänning på under ett dygn är något jag inte gjort tidigare. Ehheheh, men jag tror inte att jag kommer göra om det inom förrens jag verkligen behöver det nästa gång. Men jag jobbar bra under stress så det är väl positivt iaf.

Och så var vi på Tokyo fusion då~
Det var jättemysigt och typ Para Paran var det bästa~ Utställningen var också grym! Dock så kändes det väldigt oplanerat och det verkade inte som om att de som höll i det hade förberett allt jättebra. Men en helt grym kväll. :3

Åkte hem till Nenne sen, där vi har haft det allmänt mysigt i helgen. I like!


Me and my crew
Ready for Tokyo Fusion
(Haha, orkade inte kolla med folk om det var okej att posta en bild med dem på bloggen så jag censuerade med mina epic pait-skills!^^ Jag stal även bilden, för så bra är jag!)

Två dar i rad..

Okej, ni kanske kommer ihåg hur jag nämde i föregående inlägg om hur jag stod innanför dörren med vattnet rinnandes nerför ansiktet på mig och hur blöt jag var igår..
Jo, detta gjorde juh att jag så fort som möjligt ville få av mig kläderna och torka av mig. När jag då skulle iväg idag, vad tror ni inte låg i min kavaj som fortfarande hänger på tork.
Japp, busskortet!
Jippi yay lixom. =__________=´ hurra..

LET'S GO!!!

Okej, rätt okej dag. Förutom visssa missöden.
Började med att jag glömde busskortet hemma, så jag fick ta nästa buss. Sen så gjorde jag klart min toalettskylt i skolan, men pga viss felinformation av min lärare stelnade gipset innan jag fick i kroken.
Oh, och sen när jag skulle hem så hade jag glömt paraplyt i skolan så jag stod med vattnet rinnandes nerför hårbottnen och ansiktet när jag kom innanför dörren.

MEN! Urgulligt!! Fick se Elin i mina lolita-klänningar~ Och hon var jättesöt~<3<3

Sen när vi kom hem till Therse fick även hon prova. Umm, yeah.. jag ska sy en ny klänning till henne. XD Men hon var säxxig värre i enbart Alice-förklädet jag sytt^^ ehehehe

Ska iväg och skissa mönster nu~

 


Tänk bort förklädet, men detta är klänningen jag ska sy. :3

WoW

Så, efter att ha legat hemma sjuk i nästan en vecka så rymde jag hemifrån i fredags. Träffade lite folk hemma hos Jesper och spelade World of Warcraft.
Eller tja, inte vad ni tror, utan vi körde bords-spelet. Vilket var grymt! Min mage var först med att komma upp i lvl 5!!" Awesome änna~


This is action!!

Battle Royale

Jag blev jättesugen på att läsa om Battle Royale för bara en liten stund sedan, vad händer då när man ska reservera den?
På lagning? 0______o
Det är första gången någonsin som jag ser en bok på lagning från bibliotekets hemsida. XD
Tja, får väl bara vänta då antar jag.
Och typ, jag har en känsla av att jag kommer se om filmen innan dess att jag får boken. Första filmen, andra suger! ^^


Bästa boken ewwwahh!

Gammeldans

Usch, jag har vart hemma sjuk i tre dagar nu.
Visserligen åkte jag in på en lektion i går, men när jag är sjuk så brukar jag bli bättre senare på dagen och sen värre morgonen därpå. I morse kändes det som om jag skulle hosta lungorna ur mig. Det var hemst.

Sen så fick min kära syster med mig på gammeldans igår. Hon fick i mig en Frida-kur med tabletter som skulle få mig jättepigg. Funkade till viss del tror jag. XD
Det var faktiskt förvånande hur mycket roligare gammeldans var än vad jag hade föreställt mig.

Elida

Om en och en halv timma åker bussen och hela KU-gruppen ska iväg till Elida.
Man kommer inte kunna nå mig över helgen och det är anledningen.

Vi ses på söndag kväll.<3

I'ts september!

Wah, jag har inte orkat sitta vid datorn den här veckan, vanligtvis bor jag framför den med de senaste dagarna.. jag har typ sovit. gått och lagt mig vid nio och shit. Ehehehe.
Duktigt eller något.

Var iväg och lämnade blod på Droppen i måndags, första gången och det var faktiskt riktogt mysigt! lixom, man blev varm i hela armen och man kunde nästan känna hur blodet lämnade kroppen. Fick mig att fundera om det känns tvärt-om för en vampyr. Kanske?

Ehehe, har tampats med lerhuvudet i skolan också, jag har fått träningsvärk i armarna av att arbeta med det vilket bara får mig att inse hur klen jag faktiskt är. Börja träna ordentligt? Jo.

Ska strax upp till rummet för att försöka städa det ordentligt! Vet inte hur många gånger jag börjat men inte kommit så långt/ det blir stökigt direkt igen. Yay vad jag äger.