Inception

Kom nyss hem från my best friend and hennes läckande hus.
Inte för att det läcker mycket längre men det gjorde det tidigare idag så att massa spänner och grejs fick plockas fram.

Dock. Det viktigaste jag kanske kan berätta just nu är ändå.
INCEPTION! SE DEN! Den var hur grym som helst och man ångrar sig inte över att lägga två och en halv timme på att se den. Jag lovar.
Jag har inte fattat tidigare att Leo kan spela såna filmer, tanken kanske har funnits där men den har inte utvecklats. Men efter den här filmen så utvecklas alla ens idéer och den ger mer än bara en WAAAHH-känsla.
Jag tror min mage fick sig en släng magrute-faktor senare på kvällen, för seriöst jag satt och spände mig i hela filmen. Ville lixom skrika ut vissa gånger men hindrade mig själv då jag påminde mig om att jag faktiskt satt inne på en biograf.
Eheheheh~

Kondomer?

Sitter hemma framför datorn med isglass efter en härlig dag inne i göteborg med vänner.

Har vart iväg till Röda sten, Barbarella, Shock, SF och även biopalatset där vi hämtade upp biljetter till Inception som vi ska se imorgon. Känner mig rätt duktig, det var typ massa grejer vi hann med på bara fyra timmar. :)

Vi var även inne en vända på Hemköp vid masthugget för att inhandla lunch och stalka ner Laila. Men hon var inte där den lilla grisen. Dock slutade det lyckligt ändå då jag fick mig inköpt en fjärdedels vattenmelon som jag kunde tugga i mig.

Lite senare när vi var på väg från SF med vår nyinköpta Tru Blood så var det folk som delade ut gratiskondomer.

"Kondomer?" :)
Tackar och tar emot, och visst fick man en kondom i den lilla fickan, även vattenbaserat glidmedel. Ooooohhhh!~

Väl på pendeln blev det dags att prova Tru Blood-drycken, och den var jättegod! 8DDDD
Lixom, jag tycker inte om serien, har försökt och försökt men jag klarar inte av den, men Nenne ska tvinga mig se den imorgon och enligt henne "ska jag tycka om den". Känns som om att jag har rätt höga krav på mig här.
Men, ett nytt försök ska jag i alla fall ge den innan jag ger upp.
För Nennes skull. ^---^

Bilder

Jag känner redan nu att min blogg är rätt tom på biler då jag varken äger en kamera eller orkar googla fram något till mina inlägg.

Men, det får både jag och de som går vilse och hamnar här leva med.

Smälta bort + HK

Idag spenderade jag dagen tillsammans med en kompis som jag inte hade träffat på säkert ett år.
O----o OJ!
Vi hade det mysigt tillsammans trots värmen och jag fick utfört de uppdrag hade hade satt som mål att utföra. Yay mig! ^^
Så nu är biblioteksboken hemma igen och jag äger en ny kalender. Min gamla hade bara en vecka kvar att leva.
Dagen stekte vidare och till slut var det dags att ta sig till meeths lokaler och besöka Hikari Kai, vilket jag inte gjort på säkert något år, ett och ett halvt kanske? Ehehe. Och det var lite av en nostalgi-tripp att gå i dem lokalerna igen. Men det var typ all. Jag har inte direkt saknat dem. Vi satt inne i tecknar-rummet och hade det trevligt men då vi alla var rätt trätta var det trevligt att få kunna ta sig hem igen. :3

Natt-trött

Funderade på att uppdatera bloggen, men jag lät bli. -________________________-

Godnatt<3

Kristen

Jag börjar känna att alla dessa nya inlägg börjar bli lite av en introduktion till lilla mig, och då kanske jag kan fortsätta den här introduktionen med att berätta något annat om mig själv.
Jag är aktivt kristen i svenska kyrkan.
Jag går i kyrkan ca 1 gång i veckan.
Jag har i flera år varit konfirmandledare nu.
Jag målar kristna motiv på väggarna i församlingshemmet där jag bor.
Jag är med i lovsångsbandet.
Jag lyssnar på kristen musik.
Och nyss dog jag då jag hörde svensk kristen musik spelas på den japanska kristna radiokanalen jag lyssnar på. -OMGLIX!! gapskratt-

Detta var låten som random spelades nyss. "Lena Maria - How great thou art/ O store gud" WTFtyp!?

:3

Azn-Horror-movies!

Som antagligen de flesta som känner mig vet är jag en aning obsessed i det lilla ö-landet Japan som har galen befolkning och underbar kultur.
Deras kläder, byggnader, språk, reklamer, tv serier.. och inte minst. Deras skräckfilmer.

Som inledning kanske jag skulle nämnt att jag tycker om skräckfilmer i allmänhet. Dock kan jag aldrig riktigt bli rädd när jag ser på dem. När andra sitter där och skriker eller håller för ögonen, ja till och med springer ut ur rummet sitter jag bara och skrattar. Jag är hur avundsjuk som helst för det, jag vill med kunna se en skräckfilm och känna hur det spänner sig i magen på mig och kolla mig omkring i rummet efter övernaturliga monster, fenomen och spöken.

För tillfället har jag ett antal filmer och serier som jag sakta med säkert tar mig igenom. T.ex The Ring serien som är HUR. SEG. SOM. HELST!
Har bara sett Ringu och Rasen än så länge. Vet inte när jag kommer kunna orka mig igenom de nästa två. Sen om jag ska ta och kolla på de tre amerikanska filmerna, den koreanska filmen, den allra första japanska filmen och serien som släpptes också är juh en annan fråga. Tror serien släpptes i två säsonger.
Jag har läst första boken som var riktigt bra, fick ett sug tidigare efter att läsa de tre andra böckerna i serien vilket ledde till att jag loggade in på Göteborgs biblioteks hemsida och satte upp dem som inköpsförslag.
Så nu är det bara att vänta. -insertgladsmiley-

Sundare och aktivare

Jag har alltid varit en sådan person som suttit inne, tagit det lugnt, kollat på tv, levt framför datorn och har jag någonsin börjat med något har jag rätt snart droppat det igen. 
Det är inte jättesunt men när man sitter framför tv'n med lillebroderns laptop i knät ock kollar på Supersize vs Superskinny så känner man sig inte jättedålig ändå. Vissa folks vanor, både vad gäller hur de rör sig och vad de äter är läskigt.
Senast jag rörde på mig var imorse då en kompis övertalade mig över MSN att gå hem till honom. 8 km. Det tog mig 1 timme och 45 minuter. Mobilen dog på vägen och jag fick pulsa mig genom snår med brännässlor då jag råkade gå fel en gång. Men det mest intessanta var att jag inte blev trött under hela tiden, och jag släpade inte direkt benen efter mig.
Så, nytt mål: fortsätta ut och gå, så småningom börja springa mer än vad jag gör nu. Jag har juh ändå bestämt med lite folk att vid maj nästa år skall Göteborgsvarvet springas.
Man kanske ska ta och ut och gå nu på direkten.
Nu kör vi!

Spontanskapande av blogg

Oh shaize! Hur kommer detta gå? o(^u ^)O
Nystartad blogg. Inte mycket tänkt utav innehåll.
NO WATCHERS!
Ehehe, var flera år sedan jag senast skrev blogg och nu tänkte jag att det var på tiden att jag började skriva igen. Dock ska jag nog hålla det hemligt tills dess att jag vet att jag kommer skriva hyffsat regelbundet och jag inte har layout som ser ut som  Hitlers underbyxor.

Men, lycka till mig själv!