Kan alla, kan alla, kan alla dricka bärs

Knappt hinner man gå av teaterbussen innan den vanliga bussen svänger in på hållplatsen, och mitt i diskutionen om vad vi tyckte lm kvällens föreställing så hör vi dunsar.

Det visade sig att busschaffören gick runt och slängde ut folks öl från bussen. Detta minskade inte det glada humöret inne i bussen så vitt jag såg, folk klappade i händer och sjöng fyllevisor. Men jag tycker ändå att chaffören förtjänar en blogg- high five!

Och frufällan, jo den var flera gånger bättre än vad jag hade föreställt mig!


Frufällan

Ikväll tedde det sig så att jag och Nenne hamnade ute i Förlanda, teatersällskapet Ebbe visar föreställningen Frufällan och jag kom över två biljetter så det blev att fara hit ut.

För tillfället är det paus och hittills har föreställningen vart trevlig och bra, speciellt gillar jag tanterna!

Dock blev jag lite ledsen när vi skulle handla fika, dem hade gjort reklam för chokladbollsförsäljning, och så hade dem inga chokladbollar! D:

Men Nenne fick köpt sig en korv med bröd. Det var bra! Nu börjar det igen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2070647/images/2012/pic_502ff1379606ee27a50036fc.jpg" class="image">


Krabbfiske i Onsala

Idag spenderar jag dagen tillsammans med min fina vän Mimi, hittills har vi fiskat krabbor, och kolla vad fina dem är! :D


Kall morgon

Så länge jag kan minnas så har glasrutorna inne på vår toalett vart spruckna. Men idag så har dem äntligen åkt in på lagning!
Detta resulterar dock i att det är väldigt kallt inne på vår toa, det hjälper inte att det regnar ute heller. :p


Kvällsfika på Tullen

Jag sa till mig själv att när jag fick min iPhone så skulle jag börja blogga igen. Så ja, här är mitt första inlägg sen uppehållet.

Jag är med Nenne nu, vi sitter och fikar på tullen, så, tja tja bloggen! Ha en trevlig kväll~