Vårpromenad

Idag tog jag en promenad i göteborg med två av mina fina asiat-tjejor. Elin och Sandra~~
Det var galet mysigt och vi tog oss från Järntorget, till Avenyn, till göteborgs-hjulet vid operan. The Eye of Glenn.
Thehehe~~
Fina tjejerna under sakura-regnet. owo

Smuts under naglarna. D:

Alltså, egentligen hade jag tänkt skura alla trädgårdstolarna idag, men det tog så galet mycket tid när man bara hade en hink och en tvättsvamp så jag gav upp efter ett tag.
Det fanns alternativet att hämta trädgårds-slangen, men, då måste jag ner i källaren där alla spindlar bor. Och vissa utav dem är STORA! D:
Och då menar jag verkligen stora! D:

Så. Istället blev det att jag hämtade trädgårdshandskarna och rensade gräs och dylikt i stentrappan upp till altanen. : D
Stentrappan före och efter. :#3

Fika med Fanny~~

I torsdags träffade jag min underbara Fanny<3<3
Hade tänkt blogga om det tidigare men, påsken och allt har hållt mig upptagen. :P
Så, som sagt, vi träffades och åkte in till Göteborg där vi tog en promenad till stadsbiblioteket. Fanny fick skaffat sig ett bibliotekskort. HUhu, hon hade inte ens besökt stadsbiblioteket tidigare! :O
Vi åt sushi, promenerade lite till och efter några få affärer-visiter så fikade vi på café Vanilj.
Galet mysig dag~~

Rent hus.

Okej, efter att ha kollat närmare på WC-duck-rengöringen så har jag bestämt mig för att inte använda den i vattenkokaren.
"Vid förtäring, kontakta omedelbart läkare."
"Använd bara till toaletterna."
.  .  . Sooo. Yeah.
Har avslutat mitt städande för dagen. Hahaha, dem dammråttorna som gömde sig under soffan var inte lite nådiga. : P
mikrovågsugnen före rengöring


mikrovågsugnen efter rengöring.
"bär handskar, toaletter är ett smutsigt område"


Jag fick t.o.m krattat mig en vagn med lööööv! 0u0

Städat som en liten galning.

Oj, det hela började igår när jag skulle avkalka en vattenkokare jag fick av en kompis. Ättikspriten kom fram och någon timme gick åt till att göra den ren.
Resultatet blev inte perfekt kan jag tillägga. Funderar på att använda VC-duck sak och avkalka med den. Det är ju det den är till för. Fast, avkalka toaletter.
(ska bara kolla att det inte är giftigt först.)

Men gosh. Jag har städat köket och toaletten. Jag har börjat med vardagsrummet och skall antagligen fortsätta om en liten stund.
Men först ska jag ta en paus och äta åh så kanske det blir senaste avsnittet av Glee. :P
Jag och min polare: Golvmoppen. ^w^
erkänn att jag ser lite shtek ut ;)

Älva till Rebecca

Jag lovade i förra veckan att jag skulle lägga upp en lite större bild på den jag sms'ade in till bloggen, och då jag inte har så mycket annat att skriva om så får jag väl hålla mitt löfte. Inte sant? ;)
En älva jag gjorde till Rebecca. Gosh, I love ProMarkers.~~

I'm baaaack~

Det känns väldigt skönt att ha tillgång till både dator och internet igen. Men jag måste ändå säg att det har vart VÄLDIGT skönt att vara datorfri i en hel vecka. Man kopplar av på ett helt annat sätt och det är vissa saker man får gjort som man inte skulle fått annars. :)

Men oj, lol, det är massa att ta ikapp när man väl är tillbaka i cyberspace.


>_______> right. I guess I'll do most of that... tomorrow.


Är för tillfället på väg hem till Emmelie ...

dsc00888 (MMS)

Är för tillfället på väg hem till Emmelie för att fira att hon fyllde år i måndags. Owo Present var jag och Karlsson iväg och köpte igår. Hoppas alla får en bra kväll<3


Något jag åstakommit under veckan. Jag läg...

dsc00875 (MMS)

Något jag åstakommit under veckan. Jag lägger upp en större och mer ordentlig bild när jag får tillbaka internet. :3


Jag kommer somna alldeles strax nu. Tredje...

dsc00843 (MMS)

Jag kommer somna alldeles strax nu. Tredje dagen klar och jag finner det lite komiskt att jag bloggar intensivare när jag inte har dator än när jag har tillgång till den 24h om dygnet. : ) ehehe. Iaf. Idag efter matten så fikade jag med vackra Pyra. Eller ja, vi drack te och kaffe på BurGer King. Vi hade det så mysigt att det slutade med att jag följde med Pyra hem och skall sova här inatt. ^w^ Och Pyra's tvål luktar sommar-cider, blåbär typ. Nu vill jag ha sommar och grillning. Men det kommer väl. :3


Japp, då var snart andra dagen avklarad. O...

dsc00861 (MMS)

Japp, då var snart andra dagen avklarad. Och fyi, det är typ idag jag verkligen känt av att jag inte har någon dator. Efter det att Frida släppte av mig hemma så tänkte jag: hm, kanske skulle ta och städa. Men det slutade med att jag läste igenom ovannämnda systers 10 års gamla skvallertidningar. Gosh, folk på den tiden trodd att man kunde bli gravid av att få sperma i munnen. Lol. Oh, och ja kan äntligen sätta upp mitt hår i en hög tofs igen! En liten hög tofs men ändå en hög tofs. För tillfället är jag åter ute med mina inlines. Och är det fortfarande någon som är vaken när dem läser det här så vill jag bara slå ett slag för himlen ikväll. Stjärnorna är jättefina. Owo


Catgirl. ProMarkers

Haha, måste älska det här med förinställda inlägg alltså. Jag är fortfarande på min dator-fria vecka men, som tur är hann jag förebereda något för er nu på lördagen. ; )
Tidigare denna veckan så gjorde jag en bild till en kompis som fyllde år för ex antal veckor sedan. Men då ungen bor i Uppsala så är det inte jättelätt att åka upp och fira honom.
Så, jag skickade iväg bilden jag gjorde till honom över posten, och nu borde den vara framme. (om ingen har bombat posten eller något liknande.)
Så jag tänkte dela med mig av bilden här, och senare på deviantART.
Andra gången jag använder ProMarkers med färg. :3

Referens till kamera och händer har använts. Tack Mimi<3

Idag känner jag att jag har vart rätt dukt...

dsc00853 (MMS)

Idag känner jag att jag har vart rätt duktig ändå. Jag har gått fram och tillbaka mellan mamma och pappa, sen så har jag även åkt inlines in till kungsbacka! Haha, jag hade glömt av hur galet kul det var att åka inlines. Sammanlagt är det väl 1,5 mil jag åkt/gått idag. Visst känner jag mig lite rastlös nu när jag väl är hemma och inte har någon dator. Men, antingen blir det att fortsätta att läsa Frankenstein eller spela Kingdom Hearts. <3 Haha, jag ska nog klara mig igenom den här veckan ska ni se. Owo


Ja, då är nästan första dator-fri dagen öv...

dsc00849 (MMS)

Ja, då är nästan första dator-fri dagen över. Kom på för en liten stund sedan att: jag kan ju fortsätta blogga under veckan. Dock inte så långt då det blir sms-bloggande på hög nivå här. : p Så var beredda på massa kortare inlägg.<3


Dator-strejk

Okej, när ni läser detta så har jag redan lämnat ifrån mig Hannibal. För från och med idag så kommer jag vara internet/dator-fri.
Det är nämligen så att Rebecca, en person uppe från kyrkan, sitter lite för mycket vid datorn. Så vi kom överens om att ifall hon inte sitter framför datorn på en vecka så ska hon få en biobiljett.
Kanske inte världens största vinst, men i alla fall något.
Så, för att det inte ska vara allt för jobbigt för henne så sa jag och Jesper (hennes bror) att vi också ska avstå från datorn under denna veckan. Det kan juh inte vara annat än nyttigt lixom.
Det är alltså så här det gick till när vi bestämde oss för att byta dator. (och vi kan juh inte varanddras lösenord.)
Så, vill ni mig något så är det bara att ringa mig på mobilen. Ifall ni har mitt nummer, annars finns det på Facebook för er som känner mig där.

Vi ses igen om en vecka. ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪♪♫•*¨*•.¸
Tills dess, ta hand om er~~

Sucker Punch.

Ja, som ni kanske kan räkna ut vad gäller titaln på mitt inlägg så var jag och Frida iväg och såg premiären av Sucker Punch på Facklan.
OMG! Säger jag. Den filmen var verkligen skum.
Tänk er att någon säger till er: Hej, [insert ert namn här] vad tror du om att göra en film som är en blandning mellan Inception, Sagan om ringen, Shutter Island, Kill Bill, andra avsnittet från tv-serien Firefly, alla tänkbara martial art-filmer som finns, Chicago och lite blandade tv-spel? Och självklart så är det bara snygga tjejer i huvudrollerna med coola vapen och massa awesome special-effekter. d(◎o◎)b
.  .  .  .
Jag måste faktiskt medge, att även fast det tog ett tag för mig att smälta filmen så gillade jag den. Jätte cliche på alla sätt och vis (förutom faktumet att det inte hade något romantiskt tema med alls). Men ändå, tror inte att det är en film för alla, många ratar nog filmen efter att dem har sett den utan att veta varför, men, jag gillade den ändå.
Men, ser ni den så måste ni vara förberedda på att det är många lol-moments i filmen. Och det är mer än en gång som man blir lite: WTF!?
Just so you know. ^w^
Sucker Punch!!!

HAHAhHAHahAHHAH!

Ska iväg med min syster och se på bio nu.
Avundsjuka? Förståeligt. Jag har väldens bästa syster~
d(owo)b

Ingen nyhet direkt, men lol.

Jag är nog en av dem segaste människorna som finns.

Har pysslat lite med bloggen, och jag sger det igen, jag är totalt crappy vad gäller kodning. Men, jag har ändå lyckats få in lite ikoner i bloggen och en sån där google-translate sak. Duktigt ändå va?
Och google-translate måste man bara hata att älska. Den är sämre på att översätta än vad jag är på att koda.  (/_+)/ eheheheh.

I alla fall, när jag kollade över alla saker som finns på blogg.se så hittade jag statistik-knappen som finns på typ första-sidan när man loggat in.... jag är seg, jag vet, så kollade jag på den lite. Och check this out:



Jag hade nästan 130 besökare under en dag. Galet! XD

Får mig att undra lite hur det ens är möjligt, men tja, det förblir väl ett mysterium.

Hopp och lek nu allesammans, använd google-translate-knappen och skratta åt roliga översättningar. Det gör iaf jag. T ex, Kungsmässan blir King Show på engelska. PPffffff! Roligt.

Zeni Geba (銭ゲバ)

Vad jag ofta gör när jag inte uppdaterar min blogg, men fortfarande sitter vid datorn är att se på film, serier eller dyligt. Det är därför jag tänkte att det skulle passa att införskaffa mig en ny kategori här på  bloggen. Låt oss kalla den. 'Dorama och filmer.'
Och för att inviga denna kategori tänkte jag att jag skulle börja med att skriva några rader om den japanska drama-serien Zeni Geba som jag såg för inte så många veckor sedan.

Zeni Geba (銭ゲバ)



Det första jag känner att jag måste skriva angående den här serien är att jag skulle nog inte kollat på den om det inte vore för Matsu-kun. (Matsuyama Kenichi) Detta är mannen som kan spela vilken roll som helst. Jag lovar och svär, det är galet vilken mångsidig skådespelare han är.
Och i Zeni Geba så ger han en kalla kårar.

Gamagori Futarou
(Matsu-kun) är en man som har vuxit upp fattig och på grund av hans motgångar i livet har han blivit besatt i tanken av och begär efter pengar. Han miste sin mor i tidig ålder och hans far är en man som lider av kraftig alkoholism. Han växte även upp med ett ärr i ansiktet som han fick som resutat av sin fars ilska och detta har medfört ytterliggare svårigheter i hans uppväxt.
Att ses som ett missfoster är inte lätt, men när man även försöker att ta över ett miljon-företag kan det delvis ses som en tillgång.

Det är en ripande handling, och särskilt Matsuyama's iskalla karaktär är något som man både förundras och störs av. När jag just hade sett serien så kunde jag inget annat än att både känna medlidande och sympati med honom.
Och det sista avsnittet var helt underbart enligt min mening.

when you look from somewhere dark, the sun is dazzling. /Gamagori Futarou
暗い場所から見ると、太陽は眩しいんですよ。 /蒲郡風太郎

This is the man I'd like to marry~

För ett par år sedan så fann jag tyckte för den otroligt underbara sporten snooker. Det är helt enkelt underbart att kolla på och man blir så otroligt fascienerad över alla stötar folk kan göra.

Men det absolut bästa med sporten måste nog vara Judd Trump~~ (|゜〇゜)
Jag sa direkt när jag såg honom för kanske tre år sedan: Honom ska jag gifta mig med, och det har följt med. Detta är sporten jag och pappa sitter och nördar tillsammans och den är att rekomendera.
Uhuhuhu... min Judd-stud<3
Han är i final nu i China Open. (o*w*o) Galet stolt jag blir. Han är så fin, och vänsterhänt (vilket är ascoolt!)
SÖTNOSEN!!!! Kan kliade sig just fundersamt på kinden, och det var gulligt~~

Min Judd Trump<3

 

Ni kommer alla bli bjudna på vårt bröllop, det lovar jag. owo